Accreditatie

Accreditatie verwijst gewoonlijk naar gevestigde regionale accreditatie-organisaties die verbonden zijn met conventionele hogescholen en universiteiten. Criteria voor regionale accreditatie werden lang voor het concept van afstandsonderwijs opgesteld, en daarom varieert de accreditatie voor afstandsonderwijs aanzienlijk.

Onze prioriteit is het aanbieden van hoogwaardig onderwijs op het gebied van de natuurgeneeskunde dat relevant, betaalbaar en bijbels goedgekeurd is. De Universiteit is geregistreerd in de Verenigde Staten met aanvullende accreditaties in Zweden, Noorwegen en binnenkort in Nederland wanneer de natuurgeneeskunde wordt geïntroduceerd in staatsinstellingen. Hierdoor kunnen onze diploma’s niet alleen gebruikt worden voor een zelfstandige privépraktijk, maar ook in officiële instanties.

Met het diploma van onze Universiteit kun je in alle landen van de wereld in een privépraktijk werken op het gebied van natuurgeneeskunde, gezondheidsvoorlichting, hygiëne en preventie. De erkenning van diploma’s in gezondheidszorginstellingen en medische praktijken die met conventionele geneeskunde te maken hebben, is afhankelijk van lokale wetgeving.

Opgemerkt moet worden dat het doel van ons instituut is om kwalitatief hoogstaand onderwijs aan te bieden op het gebied van natuurgeneeskunde dat wetenschappelijk onderbouwd, gemakkelijk toegankelijk en in de praktijk bevestigd is, en om de student in staat te stellen om na zijn afstuderen een eigen medische praktijk te starten.