Onze organisatie

De Universiteit voor Natuurlijke Geneeskunde (UNG) is een online universiteit. Onze intentie is om gezondheidsonderwijs aan te bieden die in harmonie staat met de natuurlijke gezondheidswetten van de Schepper.
Wij geloven dat ons aanbod studenten, die zowel religieus als niet-religieus zijn, voorziet van aloude principes en technieken voor de genezing van de gehele persoon – lichaam, ziel en geest.

IPM (het Nederlandse UNG) is oorspronkelijk opgericht in 2009. IPM is een uitbreiding van het Center for Natural Studies (CNS), een natuurlijke gezondheidsorganisatie opgericht door Dr. Miroljub Petrovic in Sacramento, Californië. CNS heeft de visie van een betere gezondheid door een gezond leven te ondersteunen door het verstrekken van gepersonaliseerde gezondheidsconsulten, gezondheid seminars voor een breed publiek, en gecertificeerde trainingsprogramma’s.

Wij zijn een dynamische organisatie met plannen om een steeds groeiend netwerk van gezondheidsprofessionals en affiliaties op te bouwen en de hoogste kwaliteit van onderwijs en kennisverspreiding te garanderen. Door de jaren heen hebben wij het geloof behouden in het leveren van compromisloze natuurlijke gezondheidsdiensten en educatie aan onze klanten.

Gaandeweg hebben we onze educatieve materialen en methoden verfijnd om aan de unieke en gevarieerde eisen van onze studenten te voldoen. We zijn trots op de vele getuigenissen die we hebben ontvangen die onze toewijding aan kwaliteitsdiensten en educatief aanbod bevestigen.
De UNG streeft ernaar om aan het front te staan van het verbeteren van wetenschappelijk onderbouwde onderwijsprogramma’s op het gebied van natuurlijke geneeskunde.

Het onderwijsmateriaal wordt voortdurend bijgewerkt, wanneer nieuwe informatie over natuurgeneeswijzen wordt ontdekt en gerapporteerd. Het is ons voornemen een leidend informatiecentrum te zijn voor natuurlijke gezondheid en genezing.
Zodanig bevinden we ons in de unieke positie om als katalysator te fungeren tussen de vele groeperingen die op dit moment natuurlijke gezondheidssystemen ondersteunen.

In het spannende tijdperk van de 21e eeuw, adresseren de UNM-certificaten en diploma’s de groeiende behoefte aan professionele beoefenaars van natuurlijke geneeswijzen en levensstijl principes.

Ook blijven we onze educatieve concepten uitbreiden met creatieve, visionaire en cutting-edge middelen.

Enkele van de projecten die momenteel in uitvoering zijn

  • Curricula uitbreiding
  • Aanbod van internet ondersteunende diensten en nieuwsbrieven voor studenten vergroten
  • Evalueren en toevoegen van geschikte tekstboeken
  • Verbeteren van testpraktijken
  • Implementeren van een afstudeer- stageprogramma.


De toewijding aan de kunst van natuurlijk genezen en gezond leven maakt ons bij uitstek gekwalificeerd om te voldoen aan de opwindende hedendaagse uitdagingen en eisen voor natuurlijke gezondheidsonderwijs en diensten.